AGO Groep - Simpel - Arbozaken

Mensgericht én oplossingsgericht

Case: AGO Groep

Projectinformatie

Snelle terugkeer op de werkvloer

Opdrachtgever: AGO Groep
Aan het woord: Rianne van Summeren
Functie: mede-eigenaar
Aantal collega’s: 70

Waarom ben je blij Rianne?

“Vooral omdat Simpel veel meer doet dan alleen de regels toepassen. Ze hebben veelvuldig contact met medewerkers die zich hebben ziekgemeld. Het doel van zo’n traject: met een mensgerichte én oplossingsgerichte aanpak zorgen voor een snelle terugkeer op de werkvloer. Dat is heel belangrijk. Want hoe langer iemand thuis is, hoe lastiger het is om terug te keren.”

AGO Groep

“Ze zijn niet alleen betrokken, maar ook nog eens hartstikke deskundig”

Wat is Simpels grootste meerwaarde voor medewerkers?

“Merel en Nienke zijn warme persoonlijkheden: ze hebben echt oog voor onze medewerkers. Daarbij is het fijn dat collega’s vrijuit kunnen spreken. Niets van wat ze zeggen, komt bij ons terecht. Daardoor ontstaat er echt een vertrouwensband. En ze zijn niet alleen betrokken, maar ook nog eens hartstikke deskundig.”

Wanneer herken je die deskundigheid het meest?

“We maken het wel eens mee dat een Spoor2-traject de beste oplossing is. Maar dat zorgt vaak wel voor een verdrietige situatie. Simpel kan een medewerker dan in beweging krijgen en toch een goed gevoel geven. Hoe? Door knopen door te hakken. En door het niet moeilijker te maken dan het al is. Ze zorgen voor eenvoud, zoals ze het zelf zeggen.”

Simpel Arbozaken

Wij gaan naar de kern en brengen de eenvoud terug

Wil je weten hoe? >>