Wij zijn Simpel, en wij brengen de eenvoud terug - Simpel - Arbozaken

Empathisch, tactvol, duidelijk en vooruitkijkend

Aangenaam:

Nienke de Jager en Merel van Weersch

Mensen in beweging krijgen. Daar is het ons allemaal om te doen. Van verzuim naar een oplossing voor vandaag, morgen en nog lang daarna. Maar die vinden we alleen als we het probleem bij de wortel aanpakken. En als we de vervolgstappen overzichtelijk houden. Daarom gaan we terug naar de kern en zorgen we voor eenvoud.

Nienke over Merel

“Complexe situaties terugbrengen naar een behapbare casus: die kunst verstaat Merel als geen ander. Zónder dat ze daarbij zaken plat slaat. Een oplossing vindt ze overigens altijd, want ze is strategisch sterk en weet telkens weer een verrassende invalshoek te vinden. Zo helpt ze mensen en organisaties écht verder.”

Merel over Nienke

“Nienke verstaat de kunst om razendsnel hoofd- en bijzaken te scheiden, waardoor ze ook meteen tot de kern kan komen. Andere essentiële eigenschappen zijn haar inlevingsvermogen – die is next level – en het talent om de situatie van haar gesprekspartner te vertalen naar de realiteit. Hiermee krijgt ze iedereen in beweging!”

Simpel Arbozaken Kwaliteit en professionaliteit

Kies je voor Simpel Arbozaken? Dan kies je ook voor onze uitstekende partners. We werken namelijk alleen samen met de beste bedrijfsartsen en collega-casemanagers. Ook kunnen we bouwen op de kennis en kunde van het Arbeidsdeskundig Collectief en Dpo2.

Wil je met ons samenwerken? >>